Home > Internationale Service Engineer beschikbaar

Internationale Service Engineer beschikbaar

Op zoek naar een ervaren service engineer met internationale werkervaring? Binnen onze Onsite-pool hebben we een topper beschikbaar die per direct inzetbaar is.

Deze technische professional met specialisatie electrical/mechanical engineering, is onlangs teruggekeerd van een langdurig verblijf in het buitenland, waar hij machines en productielijnen heeft geïnstalleerd en onderhouden voor een grote en bekende Nederlandse onderneming. Wij kennen hem goed. Hij heeft eerder tot volle tevredenheid bij enkele opdrachtgevers van ons gewerkt.

Zijn voorkeur gaat uit naar een werkschema waarin hij steeds 2 maanden achtereen aan het werk is, gevolgd door een verblijf thuis van 4 weken. Het mogen korte of langdurige klussen of projecten zijn. Hij is flexibel en gewend om hard te werken, en is beschikbaar op basis van een deta-vast constructie.

Zoek jij een nieuwe collega of weet jij een ander mooi bedrijf voor deze ervaren service engineer? Dan horen wij het graag! Thedo Boer of Ton Hendriks staat je graag te woord: 024 6424041. En zoek je zelf een leuke, nieuwe baan waarin je jouw passie voor techniek kwijt kunt? Neem ook dan zeker even contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.