Home > Kersverse collega’s!

Kersverse collega’s!

Ook het team van Onsite Engineers is volop in ontwikkeling! Afgelopen maanden hebben 3 nieuwe, jonge collega’s zich bij het team aangesloten. Ben je benieuwd wie ze zijn, wat ze precies doen en hoe ze dit ervaren? Lees dan snel verder!

Maak kennis met Ruben, Peter en Stijn
Alle drie gemotiveerde studenten die toe waren aan een extra uitdaging in het verlengde van hun studie. Door onderdeel te worden van Onsite zijn deze drie heren al flink op weg met het opdoen van werkervaring. Ze zijn dan ook enthousiast over de functie die zij vervullen in het team.

Recruiter Ruben
Ruben (links) zit in het tweede jaar van zijn studie HRM aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hij drinkt graag speciaalbiertjes met vrienden en bezoekt hij in de zomer graag festivals, zoals Pinkpop en Lowlands. Ruben weet dit goed te combineren met zijn baan als recruiter, waar hij nu al ruim 3 maanden parttime werkzaam is. “Ik wilde al wat ervaring opdoen op HR gebied. De vacature sprak me dan ook gelijk aan! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk”, vertelt hij enthousiast. “Het leukste vind ik het werken in een klein hecht team. Zo leer je iedereen echt kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Verder vind ik het leuk om nieuwe kandidaten te ontmoeten tijdens sollicitatiegesprekken. Het is altijd weer een verassing wat iemand beweegt.”

Recruiter Peter
Ook voetballiefhebber Peter (midden) werkt sinds kort als recruiter bij Onsite. Peter en Ruben zijn nu zowel studiegenoten als collega’s. Peter is in zijn vrije tijd te vinden in het PSV stadion. Als Recruiter houdt Peter zich bezig met het vinden van goede kandidaten en het voeren van gesprekken om zo de beste selectie te maken voor de opdrachtgevers. Naast de gezellige collega’s en de prettige werksfeer, vindt hij de zoektocht naar kandidaten op LinkedIn het leukste aan zijn baan. “LinkedIn schept zoveel mogelijkheden bij het zoekproces, dit vind ik erg interessant. De combinatie van scholing, ervaring en competenties neem ik mee bij het selecteren van (geschikte) kandidaten”, vertelt hij.

Recruiter Stijn
Kersverse collega Stijn (rechts) is nu ruim een maand als recruiter aan het werk. Stijn studeert Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Naast studeren, sporten, netflixen en voetbal kijken met vrienden, vindt hij het ook belangrijk om zich te ontwikkelen op werkgebied. Hij ambieert om na zijn studie een mooie baan te vinden in de marketing/communicatie sector. “Maar voor nu werk ik met veel plezier als Recruiter voor Onsite Academy!”, vertelt hij. Als Recruiter houdt hij zich vooral bezig met het werven van young professionals voor het Traineeship Technisch Talent. “Het leukste van mijn baan vind ik om te zien wat mijn leeftijdsgenoten zoal gedaan hebben en ze te helpen een volgende stap in hun carrière te zetten”, aldus Stijn.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe aanwinsten in ons team en wensen de heren veel succes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(v.l.n.r. Ruben, Peter en Stijn)