Home > Onsite, ons verhaal

Onsite, ons verhaal

We koersen alweer richting ons 20-jarig jubileum! Wij, Onsite Engineers, onderdeel van Ranger Consulting, hebben ons inmiddels ontwikkeld tot een succesvolle arbeidsbemiddelaar in de techniek. In 20 jaar hebben wij al vele veranderingen doorgemaakt als bedrijf!

Ooit werkten wij met name als bemiddelaar voor internationale field service engineers. Dit doen we nog steeds, maar ondertussen met de nodige uitbreiding. Nu richten we ons ook op het bemiddelen van allerlei technische functies op mbo- en hbo-niveau. Deze ontwikkeling is niet toevallig.

We hebben namelijk gezien dat veel jonge technische professionals niet meer kiezen voor een bestaan als reizende service engineer. Ook deze technici wilden wij kunnen helpen bij hun carrière. Veel field engineers komen na verloop van tijd op andere posities terecht, vaak binnen, en zijn dan werkzaam als planner, werkvoorbereider, manufacturing engineer of maintenance engineer.

Daarom kunnen we nu naast service engineering gerust zeggen dat we ook goed thuis zijn in de wereld van onder andere maintenance engineering. We kennen veel professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, vast of tijdelijk, als interim manager of als ZZP-er. Zo kunnen wij een goede match maken tussen de ambities van de techneut en het bedrijf.
> Dit kan Sven beamen, die in 2003 via Onsite een nieuwe baan vond, en ook weer in 2017!

Maar als we dit als enige groei zouden benoemen doen we onze collega’s van Onsite Academy tekort! We bieden verschillende trainingen en workshops aan aan technici, op het gebied van sociale vaardigheden, gedrag en projectmanagement. Al honderden techneuten uit alle delen van Nederland hebben kennis gemaakt met onze in-company trainingen!

Daarnaast organiseren wij het  Traineeship Technisch Talent, waarbij we trainees een vast dienstverband, een interessante functie, een goed salaris én een uitgekiend programma met trainingen, workshops, intervisie en supervisie aanbieden. Onze trainees werken bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland en doen met de programma’s versneld actuele kennis en vaardigheden op.

Achter ons succes zit geen groot geheim. Alleen betrokkenheid en jarenlange ervaring op HR-gebied!