Je wilt je carrière
uitbouwen

Een nieuwe baan of opleiding.
Verbreding of verdieping.
Minder werken of juist meer.

Jouw doel. Ons werk.

Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe baan maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je jouw kennis vergroten of bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen, maar weet je niet goed welke training of opleiding het beste bij je past? Wij helpen je verder. Jouw wensen en ambities zijn hierbij het uitgangspunt.

Ik wil hierover gebeld worden

Betrokken op elk moment

Netwerk en introductie
Interview
Training en opleiding
Voorbereiding interview
Evaluatie en voortgang
Netwerk en introductie

Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd even eenvoudig. Want waar begin je je zoektocht? En hoe weet je of de baan die je op het oog hebt, ook echt bij jou past? Of hoe kom je binnen bij dat ene mooie bedrijf waar je graag wil werken? Wij helpen je. Vertel ons jouw wensen en wij gaan voor je aan de slag.

Voorbereiding interview

Yes, je mag op gesprek voor die leuke baan! En nu? Natuurlijk wil je een goede eerste indruk maken. Daarom zorgen wij samen met jou voor een goede voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek. We nemen bijvoorbeeld de vragen met je door die je kunt verwachten, maar ook welke vragen je zelf kunt stellen om een goed beeld te krijgen van de baan en het bedrijf. Zo ga jij goed voorbereid het interview in.

Interview

Het is zover: De eerste kennismaking met misschien wel je nieuwe werkgever. En we weten allemaal: Een goede voorbereiding, is het halve werk. Met onze tips en adviezen ga jij dan ook vol vertrouwen het sollicitatiegesprek in.

Evaluatie en voortgang

Ook na jouw sollicitatiegesprek kun je rekenen op onze begeleiding en ondersteuning. Samen evalueren we het gesprek en bespreken we het vervolg. Zijn jij en het bedrijf allebei enthousiast, dan zorgen wij voor een vlotte afronding van de sollicitatieprocedure zodat jij op korte termijn kunt starten in jouw nieuwe baan.

Training en opleiding

Je nieuwe baan is een feit. Gefeliciteerd! Om jouw baan tot een nog groter succes te maken, bieden we jou de mogelijkheid om een Talent Development Program te volgen via onze Onsite Academy. De exacte invulling hiervan is uiteraard afhankelijk van jouw wensen en ambities.

 

Trainingen die jou als professional
completer maken

Vergroot je kennis en ontwikkel je vaardigheden met onze trainingen die
aansluiten op jouw werkveld. Geef je carrière een boost.

Hard skills

Heb je nog kwalificaties nodig om te komen waar je wil zijn? Onsite biedt trainingen die volledig aansluiten op het werkveld. Bijvoorbeeld op het gebied van Operational Excellence en Lean Management.

Projectmanagement Meer trainingen

Soft skills

Heb je alle inhoudelijke kwaliteiten, kun je toch tekortkomen. Bijvoorbeeld als het gaat om presentatie,  conflicthantering of onderhandelen. Gelukkig is het te leren, zelfs als het mijlenver van je persoonlijkheid afstaat.

Commerciële vaardigheden Communicatie- en Gesprekstechniek Meer trainingen

Daag jezelf uit met het
Talent Development Program

Ben jij toe aan een stuk verdieping in jouw werk en wil je jouw talenten verder ontwikkelen? Met het Talent Development Program zet jij jouw carrière in de hoogste versnelling en bepaal je jouw eigen koers.

Kom meer te weten over ons Talent Development Program

Zelfstandig en op zoek
naar een project?

Organisaties schakelen ons in om verschillende redenen. Voor tijdelijke uitbreiding van capaciteit, voor specifieke technische expertise, of voor het verbeteren van processen bijvoorbeeld.

Ik wil hierover gebeld worden