Home > Ervaringen > Jan-Willem te Beest

Jan-Willem te Beest

Svedex
Jan-Willem te Beest | Manager Techniek

Voor Svedex zijn wij op zoek naar een Proces Engineer. Wij spraken Jan-Willem over het bedrijf Svedex deze uitdagende rol.

Even voorstellen…
Jan-Willem werkt bijna 12 jaar bij Svedex en heeft binnen deze tijd meerdere functies bekleed. Na zijn afstuderen begonnen als Productiechef waar hij productiemedewerkers aanstuurde en garant stond voor een kwalitatief goed product. Sinds drie jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Manager Techniek binnen Svedex.

Kan je wat vertellen over Svedex zelf als werkgever?
“Wat Svedex echt een mooi bedrijf maakt is dat het erg toekomstgericht is en een goede visie kent. Svedex investeert veel, is erg vernieuwend en betrouwbaar. Wij bij Svedex houden van aanpakken en daarbij pakken we ook veel op. Veel blijven doen houdt ons gaande. Daarnaast is Svedex een ‘no nonsense ‘ organisatie waar veel vrijheid gegeven wordt en waar doorgroeimogelijkheden geboden worden, indien je wel je beste beentje voorzet natuurlijk.”

“Onze afdeling Techniek is een afdeling bestaande uit een technische dienst, huisvesting en een productie- en processpecialist. Wij houden van korte lijntjes, nemen snel beslissingen en zijn pragmatisch ingesteld. Op de afdeling heerst een informele hechte sfeer.”

Wie is de persoon die jullie afdeling komt versterken?
“Zoals gezegd houden wij van inzet en aanpakken, dus een initiatiefrijk persoon zou bij ons passen. De functie van Proces Engineer is veelzijdig en de persoon in kwestie moet daar mee om kunnen gaan. Prioriteiten kunnen stellen, omgaan met ad-hoc zaken en snel kunnen schakelen zijn wel competenties waar deze persoon aan moet voldoen. Maar als afdeling staan wij altijd voor elkaar klaar. Wij laten elkaar niet vallen.”

“De beginperiode van de Proces Engineer zal bestaan uit veel begeleiding van ervaren collega’s en kennis maken met de organisatie. Je zult kennismaken met de productie en machines en je zal meelopen met de specialist op de afdeling. Vervolgens krijg je meer vrijheden en kunnen we samen bepalen wat voor jou interessante zaken zijn om mee aan de slag te gaan. Ergens waar je energie van krijgt en waar je graag voor uit je bed komt. Dus veelzijdigheid, uitdagend, aanpakken en pragmatisch te werk kunnen gaan, is waar de Proces Engineer zich in moet thuis voelen.”

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Svedex? Bekijk hier de vacature voor Proces Engineer, of neem voor meer informatie contact op met David Vink (0620455186), hij vertelt je er graag meer over!