Home > Ervaringen > Jeroen Bakx

Jeroen Bakx

Jeroen Bakx is Site Operations Manager en vertelt ons meer over werken bij Interxion.

Wat is jouw rol bij Interxion? 
Als Site Operations Manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de datacenters in Nederland en stuur ik Site Operations aan, waar ook de Site Engineers onder vallen.

Waarom is het werk van de Site Engineers zo belangrijk?
Als Site Engineer ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van Interxion. De engineers zijn de oren en ogen van het datacenter en bieden direct dienstverlening aan de klant. Zij zorgen voor de juiste condities in de datacenters zodat de servers van klanten optimaal kunnen blijven draaien.

Hoe is de sfeer binnen het team?
Erg goed! Het zijn allemaal super enthousiaste mensen met een echte passie voor hun werk. Een hecht team met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze doen alles voor de klant en snappen hoe belangrijk het is dat een storing zo snel mogelijk wordt opgelost.

Hoe is Interxion als werkgever? 
We bieden veel mogelijkheden om trainingen te volgen en jezelf te ontwikkelen. We hebben oog voor de wensen van onze medewerkers en kijken waar ze goed in zijn. Dit kan ook tot uiting komen in hobby’s. Stel dat je bijvoorbeeld coach bent van een voetbalteam en je meer met je kwaliteiten als coach zou willen doen, dan is er ruimte om dat verder te ontwikkelen binnen Interxion als je dat wil.

Wat maakt Interxion uniek?
We zijn internationaal aanwezig, maar leveren toch maatwerk aan onze klanten. Als de klant een pimpelpaarse serverkast wil, dan kan dat ? We houden van openheid en doen wat we beloven. We leiden bijvoorbeeld ook regelmatig klanten rond door 1 van onze datacenters. Iets wat klanten erg leuk vinden en vaak horen we ook terug dat ze onze betrouwbaarheid en hoge serviceniveau erg waarderen. Daar doen we het voor!

Enthousiast geworden na het verhaal van Jeroen? Wij vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden als Site Engineer bij Interxion!

Bel, mail of app Thedo Boer voor meer info: 06-51831834 | tboer@onsite-engineers.nl