Home > Ervaringen > John Zoer

John Zoer

John Zoer werkt bij Xella, waar hij Manager Construction Services is. Hij vertelt ons meer over zichzelf en over zijn baan. 

Kan je wat over jezelf vertellen?
“Ik ben getrouwd met Shirley en samen hebben wij 4 dochters. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, maar momenteel woon ik in Tilburg. Ik heb Logistiek Management gestudeerd in België, en sinds 2006 ben ik werkzaam bij Xella.”

Hoe is jouw carrière bij Xella verlopen?
“13 jaar geleden ben ik bij Xella begonnen op de verkoopafdeling als Regio Manager in Limburg. Als Regio Manager was ik mede verantwoordelijk voor het introduceren van de verdiepingshoge panelen en daarmee was ik betrokken bij de start van onze afdeling Construction Services in België. In de afgelopen jaren zijn onze panelen ook daar een begrip geworden. Vorig jaar zag ik de vacature voor Manager Construction Services voor Zuid-Nederland en België en heb ik gesolliciteerd. Toen was de cirkel rond!”

Waar ligt jouw focus?
“Naast het aansturen en faciliteren van deze afdeling ligt mijn focus ook op het herstructureren van het opleidingstraject van onze stelleurs. Juist hun opleiding is cruciaal voor de kwaliteit van onze services. Daar staat of valt uiteindelijk ons succes bij. Een ander focusgebied ligt voor mij bij de internationalisering van onze afdeling Construction Services.”

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?
“Ik ben pas eind vorig jaar begonnen in deze functie, dus ik heb nog geen typische werkdagen. Mijn uitdaging ligt vooral in het maken van verbindingen. Juist hier, waar niet alleen de afdelingen, maar ook landen de verbinding moeten maken voel ik mij als een vis in het water! ”

Hoe is de sfeer bij Xella?
“Goed, er is veel onderling contact, ook onder de Construction Supervisors. De werkzaamheden vinden plaats in gebieden met flexibele grenzen. Ook werken onze Construction Supervisors herhaaldelijk met dezelfde stelleurs, daardoor kunnen ze elkaar regelmatig helpen. Tijdens de crisis had de bouwsector het heel moeilijk. Maar juist door dit diepe dal waar wij samen doorheen zijn gekomen, zijn we een hechter team geworden. Nu hebben we het weer druk genoeg!”

Voor Xella zoeken wij een Construction Supervisor België! Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Xella? Bekijk dan de vacature of app of bel met David Vink via +31620455186.