Home > Ervaringen > Jörgen Hermsen

Jörgen Hermsen

Foto: Jörgen Hermsen | Manager Commercie bij Romein Beton

Jörgen Hermsen is Manager Commercie bij Romein Beton. Hij vertelt ons meer over zichzelf, over het bedrijf Romein Beton en over de beschikbare functie van Accountmanager.

Kan je wat over jezelf vertellen?
“Ik ben geboren in Eindhoven en woon momenteel in Swolgen, in Noord Limburg. In mijn vrije tijd houd ik ervan om een stuk te motorrijden en af en toe te golfen. Sinds november werk ik bij Romein Beton.”

Wat doe je precies bij Romein Beton?
“Ik ben Manager Commercie, dat betekent dat ik samen met de Operationeel Manager verantwoordelijk ben voor Romein Beton. Ik werk er sinds november, en sindsdien zijn we vooral bezig met het opbouwen van een nieuw team. Het bedrijf begint te groeien waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe Accountmanager om ons team te versterken.”

Wat maakt de functie van Accountmanager bij Romein Beton zo leuk?
“Je helpt de aannemer naar het zoeken van de juiste technische oplossing. Daarbij krijg je een hoge mate van vrijheid. Ondanks deze vrijheid sta je er niet alleen voor, er zijn altijd collega’s die je kunnen helpen. Je hebt je eigen rayon die je zelf in gaat delen en waar jij je kansen zelf gaat zoeken. En bovendien kom je in een heel leuk team te werken!”

Werk je als Accountmanager vaak samen met collega’s uit je team?
“We hebben ééns in de twee weken een verkoopvergadering. Op vrijdag komen de collega’s naar de zaak om de projecten te bespreken. Deze bespreking is met onder andere de werkvoorbereiding en de planning. Deze vergadering is het moment waarop de projecten worden overgedragen aan de projectleiding.”

Welke eigenschappen zijn belangrijk om als Accountmanager te bezitten?
“Als Accountmanager is het belangrijk dat je goed kan luisteren naar de klant. De klant wil graag een technische oplossing en het is aan jou de taak om deze oplossing te bieden. Vaak zijn dit intensieve trajecten waar je samen met de klant veel uren in steekt. Relatiebeheer is daarbij heel belangrijk. Sommige doorlooptrajecten duren enkele jaren.”

Wat maakt Romein Beton een fijne werkgever?
“Binnen Romein Beton heerst een leuke familiesfeer. Dat past goed bij mij. Je krijgt hier veel vrijheid waardoor je echt stappen kunt maken, en dat heeft snel resultaat. De markt is goed en de toekomst ziet er goed uit!”

Wil jij, net als Jörgen, werken bij Romein Beton? Bekijk de vacature voor Accountmanager.