Home > Ervaringen > Judith Spruijt

Judith Spruijt

Judith Spruijt werkt inmiddels meer dan 10 jaar bij RAVAS, waar ze momenteel Sales Office Manager is. Ter versterking van haar team zijn wij op zoek naar een Sales Office Employee. Judith vertelt ons meer over deze uitdaging en het bedrijf RAVAS.

Even voorstellen…
Judith is opgegroeid in Duitsland en heeft een tijd in Portugal gewoond. Nadat ze daar een Nederlandse man heeft ontmoet is ze naar Nederland verhuisd. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze 3 kinderen. Judith staat altijd positief in het leven en heeft als motto: ‘nee heb je en ja kun je krijgen’.

Wat is jouw functie binnen RAVAS?
“Ik werk alweer meer dan 10 jaar bij RAVAS. Momenteel ben ik Sales Office Manager. Ik geef leiding aan de afdeling Sales Office. Als leidinggevende zou ik mezelf omschrijven als direct, mijn collega’s weten altijd wat ze aan me hebben en ik sta altijd open voor feedback. Verder neem ik medewerkers altijd serieus en vind ik het prettig als ze kritisch zijn op processen, zodat wij ook blijven verbeteren.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?
“De afdeling Sales Office heeft een behulpzaam, enthousiast en hecht team. De afdeling is verdeeld tussen verschillende nationaliteiten en wanneer er een landenteam achter loopt met de werkzaamheden helpen de medewerkers, binnen de afdeling Sales Office, elkaar om weer de werkzaamheden te verdelen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Sales Office Employee.”

Hoe ziet een dag eruit als Sales Office Employee?
“Je dag is nooit hetzelfde! Ik vind het een leuke en afwisselende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je verveelt je in ieder geval nooit. Je bent bezig met het aannemen van de telefoon, het opstellen en nabellen van offertes, blijft altijd vriendelijk aan de telefoon en elke dag stel je prioriteiten: wat is belangrijk en wat kan even wachten. Een Sales Office Employee moet dit onderscheid zelf heel goed kunnen maken. De kandidaat moet altijd in het achterhoofd houden dat je een order hébt, maar een offerte nog een order kan worden. Je moet na een inwerkperiode zelfstandig, secuur en snel kunnen werken.”

Wat zou je tegen iemand die deze functie overweegt willen zeggen?
“Houd je van afwisseling, ben je stressbestendig en kan je rustig blijven in elke situatie? Wanneer je ‘ja’ antwoordt op deze vraag dan zoekt RAVAS naar jou. RAVAS is een fijne werkgever, hier wordt geen onderscheid gemaakt tussen afdelingen en medewerkers. Iedereen is vrij om zijn of haar mening te delen. De deuren staan altijd open en er zijn korte lijnen binnen de organisatie.”

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden binnen RAVAS? Bekijk de vacature of neem contact op met Thedo boer: 0651831834, hij vertelt je er graag meer over!