Home > Ervaringen > Kathy Maassen van den Brink

Kathy Maassen van den Brink

Kathy Maassen van den Brink is Senior Inkoper bij Contiweb. Ter versterking van het team waarin Kathy werkzaam is zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Manufacturing Engineer. In dit interview vertelt ze ons meer over het team en de beschikbare vacature.

Even voorstellen..
Kathy Maassen van den Brink komt oorspronkelijk uit Nijmegen en woont momenteel in Malden. Ze werkt ondertussen al 32 jaar bij Contiweb. Dankzij de uitdagingen die haar functie biedt en de ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt gaat ze nog altijd met veel plezier naar haar werk.

Hoe ziet het team waarin jij werkzaam bent eruit?
“In ons team zijn 2 Werkvoorbereiders / Manufacturing Engineers werkzaam, met beide hun eigen pakket aan werkzaamheden. Verder bestaat het team uit 2 Inkopers, waarvan ik er één ben. Ook werkt er sinds kort een Inventory Business Analist, waarmee ons team veel contact zal hebben. Zij gaat kijken naar de voorraadniveaus en welke tools ze kan ontwikkelen om optimale voorraad te bepalen en incourantie terug te dringen. De sfeer in het team is optimaal, we zijn een hecht team. Er wordt regelmatig gelachen, ook het samenwerken verloopt vlekkeloos. Daarin willen we ook graag een goede klik voelen met de nieuwe collega.”

Wat wordt de leukste uitdaging voor de Werkvoorbereider / Manufacturing Engineer?
“Dat is de veelzijdigheid van deze functie. Als Werkvoorbereider / Manufacturing Engineer bekijk je of iets maakbaar is, doe je de calculatie en zet je het vervolgens zelf uit in de markt. Je bereidt het dus voor, maar je besteedt het ook uit. Die combinatie zie je niet vaak en maakt het heel leuk! Naast de werkvoorbereiding heb je ook de communicatie met de leveranciers. We hebben een vaste groep aan leveranciers maar je staat altijd vrij om een nieuw bedrijf te introduceren.”

Welke eigenschappen zijn belangrijk om die uitdaging aan te gaan?
“Allereerst moet je flexibel zijn, en eigenlijk met alle winden mee kunnen waaien. Het kan zijn dat we vandaag een andere richting uit gaan dan morgen. En daarin moet je mee kunnen gaan. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en een commerciële instelling hebt aangezien het onderhandelen met leveranciers een onderdeel van je werk zal zijn. Wel is het zo dat wij open staan voor opleidingen als je je nog op één van deze vlakken verder wil ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld een cursus onderhandelen. We helpen je daar graag mee op weg.”

Wat zou je zeggen tegen iemand die deze functie overweegt?
“Je bent zeer welkom en je komt in een ontzettend leuk team terecht. De functie zelf is leuk en afwisselend en de zelfstandigheid die we hebben om ons werk uit te oefenen maakt dat er mooie uitdagingen op jou liggen te wachten!”

Wil jij meer weten over deze uitdaging? Bekijk de vacature, of neem voor meer informatie contact op met David Vink: 06-20455186, hij vertelt je er graag meer over!