Home > Ervaringen > Lennart Duijn

Lennart Duijn

Lennart Duijn is bedrijfsleider bij Caotech. Nadat hij deeltijd werktuigbouwkunde studeerde in Alkmaar, deed hij ervaring op als Projectleider bij Heilig B.V. Inmiddels werkt hij al 2,5  jaar bij Caotech.

Wat doe je precies bij Caotech?
“Heel kort gezegd: mijn verantwoordelijkheid is dat alles lukt, heel divers dus. Ook ga ik leiding geven aan het Aankomend Hoofd Inkoop. Die functie is ontstaan omdat het bedrijf hard groeit. We hebben het nu te druk, en daardoor laten we wat liggen op gebied van inkoop.”

Hoe vond je het in het begin bij Caotech?
“De collega’s stonden zeker voor mij open. We groeien soms harder dan we kunnen bijhouden, en we verkopen ook steeds meer. Dat moet in goede banen worden geleid. Dus als je nieuw bent en daarbij kunt helpen, pakken de collega’s dat met beide handen aan. Voor mij was er dus zeker plek, en voor het aankomend Hoofd Inkoop is dat niet anders.”

Hoe zou je de werksfeer omschrijven?
“Het is een goede sfeer, erg vrij en open. In onze bedrijfscultuur is fouten maken niet erg, zolang je wel je verantwoordelijkheid ervoor neemt. Toegeven, verbeteren en daarna gaan we weer verder. We zijn een platte organisatie met een no-nonsense, zakelijke sfeer.”

Wat vind je leuk aan jouw werk?
“Ik wil een uitdaging, en in deze baan heb ik een grote intellectuele uitdaging gevonden. Zolang ik dat heb, en zie dat het bedrijf de goede kant op gaat, ben ik tevreden. Ik hoor van andere collega’s vaak dat zij het heel prettig vinden om te weten dat ze het niet in hun eentje doen, maar samen.”

Wat maakt Caotech een goed bedrijf om voor te werken?
“Caotech is een klein bedrijf, en juist daardoor kan je je hier heel snel ontwikkelen. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien in je functie. Dit geldt zeker voor de functie van Hoofd Inkoop. Daarin ben je heel vrij om dit zelf in te vullen zoals je dat graag wilt. Kortom: het bedrijf groeit, is internationaal actief, er heerst een no-nonsense sfeer en je krijgt een goed salaris.”

Wil jij, net als Lennart, aan de slag bij Caotech? Bekijk de vacature voor Aankomend Hoofd Inkoop