Home > Ervaringen > Niels van den Hoogen

Niels van den Hoogen

NielsNiels van den Hoogen (46) is Manager Service Operations bij Contiweb. Ter versterking van zijn team zijn wij op zoek naar een Service Support Coördinator. Niels vertelt ons meer over deze uitdaging.

Even voorstellen..
Niels van den Hoogen is een vrolijke en energieke persoonlijkheid en houdt van uitdagingen. Hij heeft een dochter en is bonuspapa van een zoon en dochter. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit om te mountainbiken, hij houdt van het leven. Verder ziet Niels zichzelf als een echte teamspeler. Hij is trots wanneer hij, samen met zijn team, klanten kan helpen.

Wat houdt jouw baan als Manager Service Operations in?
“Als mijn team goed werk levert, dan ben ik goed bezig. Ik ben dus veel bezig met mijn team. Om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Ook houd ik me bezig met de strategie en wat we nodig hebben voor de toekomst. En ten slotte ben ik eindverantwoordelijk voor dat de klus perfect loopt.”

Kan je wat vertellen over jouw team?
“Ik ben ontzettend trots op het team. Iedereen is anders, maar dat maakt het juist heel uitdagend. Verder kom je hier in een ‘warm bad’ terecht. Tevens zijn er veel ontwikkelingen, is er veel humor in onze WhatsAppgroep en gaan we regelmatig samen uiteten. De sfeer is dus heel goed! Deze klik willen we ook met de nieuwe Service Support Coördinator die we zoeken. Verder geef ik het team veel vrijheid. Ik begrijp het als er fouten gemaakt worden. Fouten maken vind ik ‘oké’, zolang je er maar van leert. Iedereen moet ruimte krijgen om te leren. Ik ben niet van de harde leerschool. Verder zal ik je ruimte en kaders geven waarbinnen je vrijheid krijgt.”

Hoe ziet de samenwerking er tussen jou en de Service Support Coördinator uit?
“De samenwerking is heel open. Bij mij is het what you see is what you get. Ik doe alles voor onze klanten en medewerkers. Als ik iets gedaan wil krijgen dan leg ik het probleem uit en gaan we samen kijken naar de oplossing. Ik geef sturend en coachend leiding. Verder zou ik het waarderen als er ideeën worden aangedragen. Ik zit namelijk al 25 jaar in het bedrijf. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Een nadeel is dat ik blinde vlekken heb ten aanzien van procedures. Ik vind het prettig wanneer anderen mij durven aan te spreken en met vernieuwingen komen. Gezamenlijk tot een idee komen vind ik erg belangrijk!”

Wat zou je willen zeggen tegen iemand die deze functie overweegt?
“Stel je voor je hebt een staart zoals een hond, gaat deze kwispelen als je dingen écht voor elkaar krijgt dankzij een goede samenwerking? Daarnaast durf jij keuzes te maken, ben jij servicegericht en wil je werken in energiek en leuk team? Dan komen wij graag met jou in contact!”

Zie jij jezelf al bij Contiweb aan de slag gaan? Bekijk de vacature, of neem voor meer informatie contact op met David Vink: 0620455186, hij vertelt je er graag meer over!