Home > Ervaringen > Rob de Boer

Rob de Boer

Foto: Rob de Boer | Projectleider bij Xella

Rob de Boer is Projectleider bij Xella. Hij vertelt ons meer over zijn werk, over Xella en over de nieuwe vacature voor Teamleider Technische Dienst binnen het team waarin hij werkt.

Wat doe jij precies binnen Xella?
“Ik ben Projectleider op de locatie in Huizen. Dat betekent dat ik het gehele productieproces ondersteun. Dat begint met het in kaart brengen van het project en eindigt bij de uitvoering ervan. Daarvoor werk ik veel samen met collega’s uit mijn team.”

Hoe ziet dat team eruit?
“Ik werk in het team van de Technische Dienst. Dit team bestaat uit drie monteurs en één elektricien. Ik vul het team aan met allerlei diensten wat betreft de planning. De sfeer in ons team is rustig en ontspannen. Iedereen respecteert elkaar en erkent elkaars expertise. Ter uitbreiding van dit team zoeken wij een nieuwe Teamleider Technische Dienst.”

Wat verwachten jullie van de nieuwe Teamleider Technische Dienst?
“Er wordt van je verwacht dat je goed om kunt gaan met de vrijheden die je van Xella krijgt. Je kan jouw dag zelf indelen. Daarbij krijgen de storingen uiteraard voorrang. Ook is het belangrijk dat je positief bent ingesteld, dan pas je goed in ons team! Voldoende technische kennis is overigens ook erg belangrijk.”

Wat maakt Xella een fijne werkgever?
“De kalkzandsteenfabriek in Huizen is onderdeel van Xella Nederland B.V., dat betekent dat je een grote groep collega’s hebt. Wanneer je een keer ergens niet uitkomt heb je daardoor altijd een mogelijkheid om hulp in te schakelen. Het contact met de andere vestigingen gaat erg prettig. We ondersteunen elkaar over en weer. En ondanks dat Xella Nederland B.V. zo’n grote organisatie is, voelt dat in de fabriek in Huizen niet zo. We werken in een vrij kleine ploeg en kennen elkaar allemaal.”

Wil jij, net als Rob, in dit team werken? Bekijk de vacature voor Teamleider Technische Dienst of neem voor meer informatie contact op met Thedo Boer: 06-51831834.