Recruitment & Onboarding

Al 25 jaar werven en selecteren wij met
succes professionals voor de industrie,
bouw en infra. Van starter tot senior.

 

Talent in huis halen én houden

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Talentvolle medewerkers in huis halen én houden is van essentieel belang om als organisatie het verschil te kunnen maken.

Voor veel organisaties is het een flinke uitdaging om de juiste mensen aan te trekken, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Daarom geloven wij in duurzaam werven. Een nieuwe en unieke manier van werken, waarbij we onze diensten integraal aanbieden. Wij geloven dat vinden, binden en ontwikkelen van talent onlosmakelijk met elkaar is verbonden.

Wij brengen kandidaten niet alleen tot aan de deur maar gaan ook mee naar binnen. Wij vinden de best beschikbare kandidaat in de markt voor de invulling van uw vacature en ontwikkelen uw nieuwe medewerker op belangrijke skills om zo effectief, productief en succesvol mogelijk te zijn in de nieuwe functie. Hierdoor onderscheidt u zich als werkgever in de arbeidsmarkt en weet u nieuwe medewerkers direct te binden en te boeien.

Meer weten over onze unieke manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 024-6424041.

Contact

Mensen bepalen het succes
van een organisatie

Zo pakken wij dat aan

Arbeidsmarkt- en doelgroepanalyse

Voor een zo effectief mogelijk werving & selectieproces is het van belang om de arbeidsmarkt en doelgroep vooraf goed in kaart te brengen. Daarom starten wij elke procedure met een arbeidsmarkt- en doelgroeponderzoek, gebaseerd op actuele onderzoeksdata, die als basis dient voor de wervingsstrategie.

Grondig werving- & selectieproces

Moderne testinstrumenten en beproefde selectietools in combinatie met de jarenlange ervaring van onze Consultants staan garant voor een optimaal resultaat. Een persoonlijkheidsonderzoek maakt standaard deel uit van de procedure.

Onboarding Program

Om uw nieuwe medewerker optimaal te laten ‘landen’ binnen uw organisatie is goede onboarding een must. Daarom ontwikkelen wij uw nieuwe medewerker op belangrijke skills om zo effectief, productief en succesvol mogelijk te zijn in de nieuwe functie. Onboarding maakt standaard deel uit van de werving- & selectieprocedure.

Onboarding Program
voor professionals

Zorg voor een optimale start

Door nieuwe medewerkers op een goede wijze te laten instromen in de organisatie, zijn ze sneller productief, voelen ze zich meer betrokken en vertrekken ze minder snel.

Onboarding gaat verder dan het wegwijs maken binnen de organisatie. Het gaat over investeren in talent. Een solide onboarding proces reikt medewerkers de nodige kennis en vaardigheden aan om
zich te kunnen ontwikkelen tot betrokken en bevlogen medewerkers, die een actieve bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Met ons onboarding programma zorgt u ervoor dat nieuwe medewerkers een succesvolle start maken in uw organisatie en direct aan de slag kunnen met hun verdere ontwikkeling. Uw nieuwe medewerker ervaart direct aandacht voor zijn ambities en persoonlijke ontwikkeling. Zo werken we samen met u aan de thema’s boeien, binden en ontwikkelen.

Ons Onboarding Program

Wij helpen u graag

Op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Of hulp nodig bij het vormgeven van uw onboarding proces? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Bel ons op 024-642 40 41 of mail naar info@onsite-academy.nl

Ons team