Voor wie?

Deze training is bestemd voor iedereen die meer inzicht wil hebben in zijn eigen veranderkracht én die van de organisatie, en hoe je deze kunt vergroten.

Inhoud training

Hoe organisaties omgaan met concurrentiedruk, technologie en maatschappelijke veranderingen bepaalt in grote mate hun levensvatbaarheid. De uitdagingen worden steeds groter. Niet alleen moeten organisaties omgaan met steeds meer veranderingen, de veranderingen volgen elkaar ook sneller op. Onderzoek leert dat organisaties die trends zetten en op tijd meegaan met veranderingen succesvoller zijn en langer bestaan.

Om hier als organisatie adequaat op in te kunnen spelen en succesvol te blijven, is veranderkracht een must.  Meegaan met veranderingen vraagt om wendbaarheid, het vermogen om organisatie en medewerkers snel en flexibel op een nieuw spoor te kunnen zetten. Strakke lange-termijn-strategieën en bijpassende operationele beheersing passen daar niet meer bij. Maar wat is veranderkracht eigenlijk? En hoe bepaal je jouw veranderkracht en die van je organisatie? Tijdens de training ‘Veranderkracht realiseren’ gaan we hier nader op in. Je wordt bewust van het belang van veranderingsgezindheid en de voorwaarden die bepalend zijn voor het succesvol verhogen van veranderkracht. We gaan in op de managementstijl en de verantwoordelijkheid van leidinggevenden en medewerkers. Je krijgt modellen en technieken aangereikt die gericht zijn op het verhogen van veranderkracht door het vormen van nieuwe kaders en het stimuleren van betrokkenheid en motivatie.

Na afloop van deze training

 • Begrijp je het belang van veranderkracht;
 • Heb je kennis van de verschillende dimensies van veranderkracht;
 • Heb je inzicht in jouw veranderkracht en die van je organisatie;
 • Weet je wanneer er sprake is van optimale veranderkracht en hoe je dat kunt realiseren.

Trainingsdata

De trainingsdag vindt plaats in Villa Klein Heumen, van 09.00 tot 17.00. De trainingsdag wordt opgevolgd met een online follow-up, waarin praktijkcases worden besproken en ervaringen worden gedeeld. Deze online follow-up vindt plaats op genoemde data van 10.00 tot 12.00 uur in de Virtual Classroom van Onsite Academy.

 • 19 januari 2021, met online follow-up op 4 februari 2021
 • 1 juni 2021, met online follow-up op 16 juni 2021
Inschrijven Optie nemen

Praktische informatie

 • De training omvat een trainingsdag en een online follow-up.
 • Locatie trainingsdag: Villa Klein Heumen, Scheidingsweg 111 te Malden.
 • Kosten: 1005 euro inclusief trainingsmateriaal, lunch en drankjes.
 • Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.
 • Aantal deelnemers: maximaal 8.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 024-6424041 of info@onsite-academy.nl

Bewaar

Inschrijven Veranderkracht realiseren

Andere bekeken ook