Talent vinden, binden
en ontwikkelen

Dat is onze expertise. Al 25 jaar lang.
Met focus op de industrie, bouw en
infra. Van starter tot senior.

 

Duurzaam werven en ontwikkelen

Voor veel organisaties is het een flinke uitdaging om de juiste mensen aan te trekken en te behouden, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Daarom geloven wij in duurzaam werven en ontwikkelen. Een nieuwe en unieke manier van werken, waarbij we onze diensten integraal aanbieden. Wij geloven dat vinden, binden en ontwikkelen van talent onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

In dit kader bieden wij de volgende diensten:

  • Recruitment
  • Onboarding
  • Talent Development

Onsite Professionals maakt samen met Onsite Academy en Ranger Human Capital deel uit van de Ranger Groep; experts in duurzaam werven & ontwikkelen binnen de industrie, bouw en infra.

Meer weten over onze unieke manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 024-6424041.

Mensen bepalen het succes
van een organisatie

Waarmee kunnen wij u helpen?

Recruitment

Hulp bij het vinden van de juiste kandidaat voor
uw organisatie; van starter tot senior.

Onboarding

Zorg voor een optimale start van uw nieuwe
medewerker met ons unieke Onboarding Program

Talent Development

Training, coaching & talent development
programma’s via Onsite Academy

Onboarding Program
voor professionals

Zorg voor een optimale start

Door nieuwe medewerkers op een goede wijze te laten instromen in de organisatie, zijn ze sneller productief, voelen ze zich meer betrokken en vertrekken ze minder snel.

Onboarding gaat verder dan het wegwijs maken binnen de organisatie. Het gaat over investeren in talent. Een solide onboarding proces reikt medewerkers de nodige kennis en vaardigheden aan om
zich te kunnen ontwikkelen tot betrokken en bevlogen medewerkers, die een actieve bijdrage leveren aan het succes van de organisatie.

Met het Onboarding Program van Onsite Academy zorgt u ervoor dat nieuwe medewerkers een succesvolle start maken in uw organisatie en direct aan de slag kunnen met hun verdere ontwikkeling. Uw nieuwe medewerker ervaart direct aandacht voor zijn ambities en persoonlijke ontwikkeling. Zo werken we samen met u aan de thema’s boeien, binden en ontwikkelen.

Onboarding Program

Uw behoefte

Een goede start is het halve werk. Daarom hechten we veel waarde aan een goed inzicht in uw personeelsbeleid, doelstellingen op lange en korte termijn en actuele personeelsbehoefte. Of het nu gaat om een structurele uitbreiding van uw personele capaciteit, de behoefte aan specifieke knowhow, een tijdelijke vraag om een project te ondersteunen of een ontwikkelings- of trainingsbehoefte binnen uw organisatie.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons op 024-642 40 41 of mail naar info@onsite-professionals.nl

Ons team